fredag 15 april 2016

Fotoblogg: N W O "Satan's Army" Is Rising NOW! (2016)video, Evil Magic, Temple of Baal


Välkommen/welcome


Det går en våg över världen nu med väldigt mycket 'reklam' för det ONDA, alltså satan och sataniska saker. Man måste ju veta varför det är så och varför ondskan är så utbredd. Det kommer en ny tid New age och A NEW WORLD ORDER kommer att ta plats och detta är alltså det sataniska som träder in i den värld vi en gång trott var helt ok! Men den är ju inte det- för ONDSKAN styr.



Därför visar jag er denna video som vill förklara mycket av det som sker nu och som kommer att ske! Du måste väl ändå hålla med om att världen har blivit mycket kall och arrogant och kärlekslös?  I och för sig så är det vi troende på Jesus som reagerar mest och är ganska så VAKNA! som tur är, för vi har ju läst hela denna historia i Bibeln och VET vad som kommer. VET DU?   Se videon. 

NEW WORLD ORDER är en NY VÄRLDSORDNING och det blir INTE kul. 

Om jag nu skriver ordet DESTRUCTION/Förstörelse och förintelse så förstår du vad som kommer i de nya tiderna som egentligen redan är här. Du  får också se pengar och symboler på dem.



Detta är nu Antikrist´s tidsålder.  I videon visar man en video, The Witch, som bl a  förklarar hur man kan köpslå med satan och få allt man vill, så gör folk idag och man blir lurad att tro att man SJÄLV är en gud. Det ska också sättas upp Baals tempel på hundratals ställen/städer i världen.!

 "Take no part in the unfruitful works of darkness, but instead expose them." -Ephesians 5:11
*  * * * * * * * * * * *

Dagens foton
















Syrénbusken börjar knoppas mer och mer











Ha en skön helg i vårtider!    /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar