Follow by Email

lördag 16 april 2016

Fotoblogg: En video om förnedrande beteende ang sexualitet och ett samhälle som kommer att bli ännu värre. NWO, Satan regerar! Living In The Age Of ANYTHING GOES! (2016)

Jag tänker visa mer galenskaper som sker i världen och visar därför en video om avarter, Varning för hemska bilder och scener! där t ex män som vill vara kvinnor och inte kan bli det av olika orsaker! köper gummikläder och masker för att klä ut sig i, m m.Det är förnedrande för dem att de inte förstår tiden vi lever i och hur satan lurar dem och andra. I USA har man bås där man kan gå in och onanera. VAD är detta?  Det är otroligt äckligt! Satan är glad !  Man vill nu också LEGALISERA PERVERSITETER, 12 st räknas upp i videon! 11 min 25 sek in i videon. Det kallas för: 'livsstilsval' Det är sataniska tider vi lever i, förstår ni det?

I stället för att tala om incest och sanningen om vad det är så säger man nu: genetic sexual attraction! Tala om att det är mycket som är FEL i denna värld! Satan styr! förstår ni det?


Detta är New Age och Nya världsordningens tid där man skall få bort manligt och kvinnligt och alltså förstöra familjer. Familjer skall inte vara mamma-pappa-barn som förr utan samhället kommer att dö ut. Föräldrar uppmanar sina barn att bli gender. De uppmanar sina barn och accepterar att de vill vara av annat kön. Det är fel.


Gud sade till mannen och kvinnan efter skapelsen att de skulle föröka sig. God of creation bryr man sig inte om, man känner inte honom!
Men vad gör man idag, det är spermiefabriker och det är homosexuella som skall adoptera och det är alla möjliga och omöjliga konstellationer. Detta betyder också att det kommer att bli värre, mycket värre där ute i samhället!
Se videon så förstår du vad jag menar här.

 han dog för alla

Skolan talar om för barnen att pojkar är flickor och tvärtom, 'Gender fluidity', det är något som är fel i samhället eller hur? Eller accepterar du som läser nu och ser det här, att det ska vara så? Får alla göra som de vill? Ja tydligen är dte så men tydligen mot bättre vetande. I småskolan får man lära sig att gå i PRIDE-parader och att ALLT är kärlek. Man kan ha sex med sin iPad också!
Lägg av säger jag!

Det är hemskt att ta med denna video men det är bra att människor får se vad som är på gång i samhället. Felaktigheterna och råheterna blir värre och värre, inte färre.hemodling, krasse
Välkommen tillbaka hit!  /Maria
Ha en fin helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar