Follow by Email

söndag 21 februari 2016

Fotobloggen: Ett specialdesignat telefonsamtal! Berättelse från 2008. / A phone-call led a person to God


Välkommen/Welcome

Ett telefonsamtal ledde till Gud
Idag (aug 2008) hade jag en dag då det hände något mycket speciellt. Livet med Gud är mycket spännande. Det händer saker som är rent gudomliga..väldigt ofta.
Jag skulle ringa ett telefonsamtal för att få tag i en viss bok. Ringde upp och märker snabbt att jag kommit helt fel, enligt mitt sätt att se. 


MEN, det var egentligen inte fel, för jag hade hamnat hos en person i en helt annan del av landet, som ville höra mig tala om Gud och Tro.
Samtalet om Jesus och Gud höll på i en och en halv timme och var mycket givande för oss bägge. Det blev bön i telefonen till Gud om denna personen, och vi utväxlade telefonnummer. Det var en högst märklig stund. Det var rättare sagt en stund som Gud hade SPECIALDESIGNAT. 


I morse (2008) bad jag om att få glädja en människas innersta, och detta fick jag vid 15- tiden idag. Tack Fader. 
Jesus lever, och Han är Vägen Sanningen och Livet.
Personen i telefonen sade att pengar inte betydde något.Han sade också att allt han hade var egentligen värdelöst.För han kände ingen glädje.
Han frågade varför ingen hade talat med honom om tro.Han bad mig att be för hans själ.Denne man grät och sa att han ville veta mer.
Vem var han?Han var en äldre man som jag råkade ringa...
Jag ringde fel, men egentligen ringde jag rätt,för han ropade efter Gud.Och.. nu kommer Gud in i hans liv, det är ett stort mirakel som skett idag.
Denne äldre man och jag hade kontakt ett tag innan han blev svårt sjuk...   /Maria 2008


Det sker förunderliga saker om man är beredd att arbeta för Gud på det sätt han vill: Att sprida hans evangelium/ord.Hoppas att du haft glädje av orden här idag.
Välkommen tillbaka, Hälsn MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar