Hur ska det gå frågar sig allt fler utom de rikspolitiker har ställt till eländet med sin misslyckade och ansvarslösa flykting- och migrationspolitik.
Håller polisen och samhället på att tappa kontrollen i vissa närmast laglösa stadsdelar?
I Hässleholmen i Borås blev en kvinnlig polis knivskuren när de skulle stoppa ett gäng som sköt raketer och anlade gräsbränder. Natten efter skedde ett angrepp på polisens lokaler på Hisingen som stacks i brand. Och i natt en ny dödsskjutning i Göteborg. Medan no-ga area blir allt fler. Det är ju alldeles förskräckligt att kriminella tagit över vissa gator i förorter och vill bestämma vem som ska få vistas där.
NRK, norsk TV 1 som skulle göra ett reportage från Rinkeby blev chockade över laglösheten och hur ungdomsgäng inte visade någon som helst respekt för polisen.
TV-teamet blev t o m utsatta för stenkastning när de stod och pratade med polisen. Reportrarna som har stor erfarenhet från farliga miljöer upplevde miljön ytterst hotfullt. Något av det värsta de upplevt. De fick fly från platsen.
Svenska tv-team vågar sig förmodligen inte i kriminella miljöer som delar av Rinkeby längre. Den allvarliga frågan är om vi börjar vänja oss vid allt gatuvåldet. I Norge väckte reportaget stort uppseende medan det knappast nämnts i svensk media.
Lägger in en länk under kommentarer till programmet i NRK. Obs att viss text är översatt till norska. I övrigt blir det en liten lektion i norska språket.

Rune Lanestrand

*
*
-Ja hur ska det gå, det frågar jag mig varje dag! Det är lätt att se hur det ska gå....
-Allt fler människor känner sig hotade. Allt fler rån begås, våldtäkter, mord, ja du kan ju bara läsa t ex din dagstidning och se vad som sker i ditt län. m m
Chemtrail:
11 juli chemtrail 038
-Chemtrail ligger kors och tvärs på himlen nu och det förvånar mig inte att det skall bli dåligt väder några dagar! Det kommer nederbörd från det de sprutar ut i atmosfären, regn i morgon.....men det säger man inget om, eller hur

Rönnbärsblom

Välkommen tillbaka!  /Maria