Follow by Email

tisdag 17 maj 2016

Ingen fästning är stark nog att inte falla sönder i småbitar, ingen människa../No fortress is strong enough


Ingen fästning i världen är stark nog att inte falla sönder i småbitar. Ingen människa är stark nog att klara sig själv i allt.

När vi behöver hjälp, då är det bara HERREN som skall ge den hjälpen, anser jag. När man är liten och trött, och inte vet hur man ska klara sig, då finns ju HERREN hos oss. Jag har tagit med följande bibelord många gånger, men ju mer man läser det, så bubblar det utav hänförelse inom en, för man vet att Gud är sanningen och hjälper genom allt.

*Ty jag är HERREN, din Gud, som håller dig vid din högra hand, och som säger till dig: Frukta icke, jag hjälper dig.*  Jes 41:13

Då jag läser detta bibelstället så blir jag så rörd, över att min Fader i höjden har sådan omsorg om dig och om mig. Han håller ju oss i handen, och vi behöver inte vara rädda. Kanske du har ett minnne av en jordisk far som höll dig i handen på promenad eller vid andra tillfällen…då minns du nog hur trygg du kände dig. En vuxen gick bredvid. Och GUD är mäktig…

Nu går GUD bredvid. Jag är innerligt glad för min frälsning och att  jag har GUD som leder mig i allt. Det är en sådan underbar visshet och glädje.

VEM kan jag frukta då?  Jag är inte rädd, men förr var jag det, för jag kände inte min Fader…

/Maria /    Gud välsigne er.  Håll fast i tro.

*
Välkommen tillbaka! /Maria

http://gospel.jesuslever.eu/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar