Follow by Email

söndag 15 maj 2016

Hotet mot livet Cynisk Genmanipulation / W Engdahl / threat to life


OM  Genetisk Manipulation:

Jag har läst: HOTET MOT LIVET / Länk till fortsättning på nedanstående:


Hotet_mot_livet (1).pdf (501803)


Den Genetiska Manipulationens Dolda Agenda Av F.William Engdahl (2013) Orig. titel ”Seeds of Destruction” Övers. Peter Pettersson, Anarchos förlag Rockefeller Foundations intention har sen första världskriget varit att få makten över livsmedelsproduktionen i världen. Man säger sig vilja ”föda en undernärd värld” (s. 101); man vill hjälpa utvecklingsländernas fattiga att få tillgång till mat och utsäde. Att det GMOutsäde man tillhandahöll skulle komma att förstöra både folkens hälsa och deras möjligheter att stå på egna ben, att så och skörda, doldes med vackra ord. 

Författaren F.William Engdahl redovisar en ohyggligt cynisk, extremt girig och maktgalen process, som varit på gång ett antal decennier och som vi idag börjar ana den fruktansvärda vidden av, och som tack och lov också nu börjar avslöjas av allt flera. 

Dessutom börjar protesterna bli allt starkare.2 I slutet på 80-talet utvecklade Rockefeller Foundation som ett exempel av många, ett program för att skapa en rissort som skulle ”avhjälpa bristen på A-vitamin hos undernärda barn i utvecklingsländerna”. 

Det kom att kallas ”det gyllene riset”, ”golden rice” eftersom det var gult på grund av tillsatsen av bland annat karoten. 

Läs fortsättning i länk ovan!

/Maria

Välkommen tillbaka /Maria

http://gospel.jesuslever.eu/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar