Follow by Email

tisdag 29 mars 2016

Fotobloggen: Fysisk och andlig hälsa. Var rädd om själen. Löfte! Bibelord./ Take care of your soul! Bibleverses

Välkommen/Welcome


Det är väldigt bra att röra på sig, att träna kroppen är bra, det vet vi ju, eller hur. Men det är inte den viktigaste träningen om vi nu trodde det. 
Vi har en själ också och den måste också tränas och växa till nytta för en själv och andra för att göra rätt saker. Är man en troende så känner man igen bibelordet här nedan och har man läst det lever man efter det. Alla borde vara i god form både fysiskt och andligt.Den andliga hälsan är alltså betydligt viktigare anser aposteln Paulus som skrivit  brevet till Timoteus. Vår tro utvecklas då vi använder den förmåga Gud gett oss att tjäna människor.1 Tim 4:8 
Ty lekamlig övning gagnar till litet, men gudsfruktan gagnar till allt; den har med sig löfte om liv, både för denna tiden och för den tillkommande.


Jag känner mig så liten  vid den stora eken


*
Här finns ett av de starkaste löftena i hela bibeln.Troende under alla tider har mött olika former av lidande och förföljelser, fängelse, och till och med död! Det kan lätt få en människa att tro att hon är ÖVERGIVEN av Kristus. Här i versen förklara Paulus att det är omöjligt att bli skild från honom. Hans död är för oss beviset på en okuvlig KÄRLEK. Ingenting kan hindra honom från att vara ständigt närvarande hos dem som tror på honom. Gud låter oss veta hur stor hans kärlek är för att vi ska kunna vara fullständigt trygga i honom.


Rom 8:39

varken någon makt i höjden eller någon makt i djupet, ej heller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre.Vår!Välkommen tillbaka  hit!   /Hälsn Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar