Follow by Email

lördag 26 mars 2016

Fotobloggen: Befriad från dödens vånda. Döden kunde inte behålla Jesus. Han lever/ Jesus is alive, he is risenVad vet man om Jesu uppståndelse? Är den viktig för dig? eller helt oviktig? 

OM 
du tror att han INTE uppstod så läs följande:

Vill påminna om ett ytterst viktiga bibelord där vi ser sanningen
.
Apostlagärningarna 2:24 säger:

*Sedan befriade Gud honom från dödens vånda och förde honom tillbaka till livet, för döden kunde inte hålla honom i sitt grepp.*

Jesu uppståndelse var den yttersta bekräftelsen på att han hade talat sanning om sig själv. UTAN Uppståndelsen fanns det ingen anledning att tro på Jesus.

Jag vill göra människor uppmärksamma på detta bibelord. Jag tror på Jesus och jag tror på hans uppståndelse. Gör du?

Eftersom Jesus uppstod från döden, kommer han alltså att komma tillbaka, enligt Guds ord.


Vi som är troende vi kan inte tiga med att Jesus kommer tillbaka, men under tiden vi vittnar och förklarar så går människor under och bestämmer sig för att det där med tro, det är ju inget att ha. En del tycker att vi skräms. Varför tycker de det? Jo det kan ju vara för att de lever ett liv som inte behagar vår Herre. Och är man kristen och rädd, då måste man vakna och tänka efter noga om hur man lever.

Alla kommer en dag att få stå till svars. Därför måste vi ta personligt ansvar för våra liv. VET du om du tillhör Kristus eller inte?

Du kan läsa i Matt 24,  Mark 13:21-37; Lukas 21:1-38 om vad JESUS säger om sin återkomst….


Mars

VårljustMarsVårknoppar

VårblommorHärligt väder med solVälkommen tillbaka hit!  Hälsn Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar