Follow by Email

lördag 5 mars 2016

Fotoblogg: Förändring. Video. Bön ändrar på saker och ting. / Prayer changes things


Välkommen/Welcome


Kan det vara möjligt att saker och ting förändras.....
Kan det vara möjligt att man kan få lära sig vad man behöver och vad man inte behöver? Man kan ju inbilla sig att man behöver allt som går att få?
Jag berättar om detta här nedan och fortsätter att berätta om Bönesvar:

Mahalia Jackson: 
Prayer Changes Things


Bön ändrar på saker och ting. Så sjunger Mahalia Jackson  här och jag håller med om det därför tar jag med sång och musik här. Bön förändrar, ja verkligen. Tänk att få lära känna Gud och få be i Jesu namn, och det sker bönesvar. Människor undrar väldigt mycket om hur man får bönesvar och då säger jag att man ska be om allt man behöver och man kommer att få det som Gud anser att man behöver. Det finns det som är skadligt för oss också…

I en sång heter det så här: Tack för det jag inte fått!  Jaha? Jo, tack för det jag inte fått, det jag bett om, som var FEL BÖN. Vadå fel bön? Enligt Gud var det fel bön, och han svarar inte på det för han VET att det inte skulle vara bra om vi fick det vi bad om den gången!


Det där fenomenet kan ta TID innan man begriper! Men om inte Gud säger Nej till en bön på det sätt som man kan förstå så får man fortsätta att BE. Hur vet jag detta då? Jo för jag har bett i många år och fått helt fantastiska bönesvar.  Jag anser att det var de bönerna som fick svar på som Gud verkligen ville ge svar på. Detta står i ett bibelord som jag inte har framme just nu. 


Foton 2015
Detta var mitt lilla bidrag på sidan idag och jag återkommer med mera att läsa och ta del av. FRID.

Välkommen tillbaka/  Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar