Follow by Email

lördag 6 februari 2016

Fotoblogg: Världen. Scenario. Händelser. Video. Räddning. Tiden.


Välkommen/Welcome

Det sker många och ovanliga scenario i världen idag och med det nyhetsflödet som finns så bör man känna till att  det blir mer och mer ovanliga händelser. Jag vill visa dig bara EN av alla video som visas om vad som sker på olika platser i världen.  
Det står i Bibeln om fiskdöden, om havsdöden och om svält och krig 
och fasor, men alla läser inte Bibeln eller bryr sig om vad som Guds ord har sagt om den s k framtiden,
 t ex Johannes Uppenbarelsebok Kap 8 :7-13 berättar om liknande händelser som skall komma:

De fyra första basunerna

7 Den första ängeln blåste i sin basun. Då kom det hagel och eld, blandat med blod, och det kastades ner på jorden. En tredjedel av jorden brändes upp liksom en tredjedel av träden, och allt grönt gräs sveddes av. 8 
Den andra ängeln blåste i sin basun. Då var det som om ett stort brinnande berg hade kastats i havet. En tredjedel av havet blev till blod, 
9 och en tredjedel av allt liv i havet dog, och en tredjedel av alla fartyg gick under. 10 
Den tredje ängeln blåste i sin basun. Då föll en stor stjärna, brinnande som en fackla, ner från himlen, och den föll över en tredjedel av floderna och vattenkällorna. 
11 Stjärnans namn är Malört. En tredjedel av vattnen förvandlades då till malört, och många människor dog av vattnen, som hade blivit förgiftade. 12 
Den fjärde ängeln blåste i sin basun. Då träffades en tredjedel av solen och en tredjedel av månen och en tredjedel av stjärnorna, så att tredjedelen av dem förmörkades och dagen förlorade tredjedelen av sitt ljus, och natten likaså.
13 
Och jag såg, och jag hörde en örn flyga högst uppe på himlen. Den ropade med hög röst: "Ve, ve, ve över jordens invånare för de basunstötar som återstår, när de tre andra änglarna blåser i sina basuner."
*

De orden gäller sluttiderna.Det är oroande att så många lever i sin bubbla och inte alls vill vara medvetna om världens tillstånd. Är du en av dem eller vill du veta vad som faktiskt sker?
Då har du ett beslut att ta snarast.   Hälsn Maria

                                                                *

Ta vara på tiden du fått. Varje dag är frälsningens dag!Välkommen tillbaka hit !  /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar