torsdag 21 januari 2016

Fotoblogg: Planerna på Sveriges undergång, Har du läst detta? Fakta. /Kall vinter




Planerna på Sveriges undergång, har ni läst detta?

http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pd

http://sv.gatestoneinstitute.org/7138/valdtakter-frikannanden-avhuggna-huvuden





Kall vinter

Ur innehållet:
§§ 19-25 handlar om att myndigheterna i händelse av "massflykt" tar sig rätten att rekvirera de lokaler som man anser sig ha behov av. När det gäller myndigheternas utökade behov av lokaler för tjänstemän, så rekvirerar man förmodligen, i första hand tomma kontorsfastigheter. I andra han "hyr" man in sig hos befintliga företag som får maka på sig. När det gäller behov att inkvartera "massimmigranter" rekvireras i första hand outhyrda lägenheter i flerfamiljshus. Men dessa lägenheter kommer naturligtvis inte att förslå långt om 500 000 människor skulle behöva inkvarteras. I andra hand kommer myndigheterna att rekvirera svenskarnas sommarställen. Bestämmelserna är så utformade att lokaliteterna kan rekvireras för obestämd tid framöver. Tillstånden kan bara förnyas och förnyas. Ägaren får finna sig att fastigheten görs om och ändras allt för att passa det behov som den har rekvirerats för. Ägaren får finna sig i att staten bestämmer ersättningen för intrånget! Erfarenheten visar att när främlingar huserat på hotell eller lägenhet, så kan den fullständigt slitas ner på ca ett år.





SOU Fö. 1992:03 saknar ekonomisk konsekvensanalys! I analogi med beräkningarna för att ta hand om ca 100 000 människor från Bosnien så hamnar nu kostnaderna för att försörja 500 000 människor stadda på massflykt i storleksordningen, minst 60-70 snarare, 100 miljarder. Varför finns det ingen ansvarskännande politiker som ser helheten som vågar skrika: "STOPP vi håller ju på att planera för att Sverige skall gå under"! Hur kommer det sig att politikerna inte har förmågan att ta till sig innehållet i sina egna offentliga utredningar och övriga därtill förknippade dokument? Det är ofattbart att Sveriges riksdag kan klubba igenom lagförslag som möter upp scenarion med slutsatsen att vårt land skulle gå under. Den liberala demokratin tillåter att landet raseras. Statens Räddningsverk har i alla fall i ett PM från maj 1995 (Int 81-70/94) talat om att nuvarande förråd innehåller förläggnings- och försörjningsutrustning för c:a 8 000 massflyktingar.
*


Såå, detta är bestämt sedan länge. Jag föreslår att man tar reda på sanningen om vad som ska ske i detta landet och vad som redan sker. Trampar jag någon på tårna nu så är det inte mitt fel , jag levererar fakta. Läs länkarna ovan!













Hälsn f Maria, Välkommen tillbaka


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar