Follow by Email

tisdag 1 december 2015

Fotobloggen: Snö, SNOW! Kaos eller.... Enkelhet- Svårighet, Läs: I frid, kärlek och tacksamhet/ Foto vid sjön.

Välkommen /Welcome

Första snön har kommit och stormen Gorm eller var det Grym...ställde till problem; javisst kan det finnas svåra problem och kaos i ens liv, jag var där en gång....då allt var kaos:KAOS eller Korset? 

Tack Herre för att du visade mig korset.
Vill man leva i Kaos, eller vill man vara vid Korset?

 Ja den frågan måste man ställa sig, för vid Korset får man hjälp med allt i livet. Vill man leva i upphöjdhet, själviskhet, njutfylldhet, och aldrig känna på livets svårigheter? Om så är fallet så hamnar man i Kaos då svårigheter kommer. Och då är man mer eller mindre tvungen att försöka ta sig till Korset, och gå den vägen i ödmjukhet.

 Enkelheten vid korset, den finns, och det var svårigheter att hitta dit, ja i det var jag en gång. Vid korsets fot och i Jesu blod fick jag förlåtelse för min otro och läkedom fick jag till min själ.


Nu spelar det inte längre någon roll vilka svårigheter som kommer, jag har ju JESUS.I frid, kärlek och tacksamhet
Kontakt. Vår kontakt med Gud börjar med tro på att han finns. I kontakten växer hoppet och tron. Hoppet växer då vi förstår vad Jesus, hans Son, har gjort för oss. I stället för att vara fiender till Gud har vi blivit hans vänner, ja, vi har fått bli hans barn. I den växande kärleken kan vi nå ut till andra som inte fått känna någon kärlek alls. Låt oss vara en växande skara som visar på Guds kärlek, som förvandlar människan. Det finns så många löften för vår framtid, vi måste hålla fast vid dem och hålla dem för sanna. Mycket måste övervinnas på vår väg..skuld, oro, otro. Motgångar utvecklar vårt tålamod. Det stärker karaktären och gör oss starka. Det finns så många löften för vår framtid! Vårt tålamod prövas dagligen och inte alltid är det lätt att leva. Låt oss tacka Gud för att han omformar oss och drar oss närmare sig, i tålamod och kärlek och hopp inför framtiden. Låt oss mogna och växa och se hans löften bli infriade, i våra liv. Gud styr historien, han kan och vill visa oss vägen som vi ska gå. Det ligger en väg öppen till Gud som går genom vad Jesus gjort för oss, på den vägen kan vi alla få gå, i frid, i kärlek och tacksamhet.Vägen heter Korset.
Water, Vatten
Välkommen tillbaka att läsa och kika här, Du får gärna kommentera både bilder och Text, det vore roligt om du gjorde det.

Hälsn Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar