tisdag 29 december 2015

Fotoblogg: DEL 1, IS, Islam och kristendom- vilka är skillnaderna, vet du det? Jesus/ eller Allah

Välkommen/Welcome

Isen börjar lägga sig ute på sjöarna och snön lyser vit än så länge, det är roligt att se. Det finns mycket annat som inte är roligt att se, och det bör man ju diskutera. Något som jag tycker är ytterst viktigt i dessa dagar är att det pratas och stötts och blötts om muslimer och om IS/ISIS utan att människor vet egentligen vilka de är och islam framhålls som en otroligt vänlig och fin religion och   där det säges att de hatar elakheter och brott och enbart älskar varandra och världen. Det är fel anser jag och många med mig, och därför vill jag ge dig en text som håller i alla väder, och inte är ekumenisk där jag blandar alla religioner utan där tron på Jesus är det som bär en människa. Det kan inte Allah göra! Han är en mycket mycket blek efterapning av vad man tror är rätt tro.
Vad är då en människa som tror på Jesus Kristus och evigt liv i frälsningen av ens själ? SVAR får du här:



Vi frälsta troende har kraft i vårt vardagsliv.
Vi frälsta troende har sorger i vårt vardagsliv.
Vi frälsta troende är många som lider i vardagen av alla möjliga sorger och sjukdomar och annat som ingen kanske vet något om, mer än Gud.

Vi frälsta troende har all hjälp vi kan få i alla problem.
Vi frälsta troende kan räkna med att Gud hjälper i allt. Han känner oss och vet vad vi behöver och vad våra hjärtan ropar efter. Han vet att vi vill tjäna honom.
Vi frälsta troende kan ha bekymmer som är större än någon kan ana, men i all misär och bekymmer vet vi att vi kan lita på Gud. Han lämnar oss ALDRIG.

Det är Jesus Kristus som frälst oss och som hjälper oss fram i allt. Det är Jesus som hjälper i allt och vi ber till Gud i Jesu underbara namn. Vi får lätta våra hjärtan och be, och kan du tänka dig: Vi får bönesvar på våra böner. Kanske inte alltid som VI vill, men som GUD vill!
Det är underbart.

Vi frågar alltid Gud först i frågor som vi är tveksamma inför och även mindre frågor på vägen.
Vi går den smala vägen och den leder hem till himmelen. Skulle vi gå den breda vägen så leder den till fördärvet, d v s helvetet.

Några bibelord som vill berätta om TRO som är VERKSAM i vardagen:

Luk 8:48 Jesus sade till henne: ”Min dotter, din tro har frälst dig. Gå i frid.”
Luk 8:50 Jesus hörde det och svarade honom: ”Var inte rädd. Bara tro, så blir hon räddad.”
Luk 18:42 Jesus sade till honom: ”Du får din syn. Din tro har frälst dig.”
Luk 22:32 Men jag har bett för dig, att din tro inte ska ta slut. Och när du en gång har omvänt dig, styrk då dina bröder.”
Joh 2:23 Medan han var i Jerusalem under påskhögtiden kom många till tro på hans namn när de såg de tecken han gjorde.
Joh 3:12 Om ni inte tror när jag talar till er om det jordiska, hur ska ni då kunna tro när jag talar till er om det himmelska?

Detta som sker i dessa verser kan inte ske i islam.

OBS:
Idag finns en slags lyckokristendom där alla är glada och nöjda men man pratar inte om synd och nåd och evangelium, bot och bättring.

Tro är inget som är svårt då man lärt känna Jesus. Tro är inget som man kan slänga iväg och inte bry sig om då man väl upptäckt vad det handlar om!
Tro, tro, tro, tro på Jesus och du får leva ett evigt liv.


Det är rena röran i dag i  den s k kristenheten och det är med vånda man ser hur de blandar alla religioner som inte är levande. Rökelse och dans och yoga och imamer och biskopar och katoliker och ..ja en enda röra och man tror att det är ok, det är det faktiskt inte. I kristendomen skall JESUS vara i CENTRUM, inget eller ingen annan.

Vill DU veta mer så kontakta mig, eller läs mer på min hemsida om tro:  


Det är oerhört viktigt att veta VAD kristendom är i dessa tider, och man skäller alldeles för mycket över den tron. Man vet inte tillräckligt och går på vad  en del ofrälsta präster och ekumeniska biskopar vräker ur sig i sina  predikningar som inte talar om det väsentliga: DET EVIGA LIVET, och hur man får det, eller att JESU skall komma tillbaka snart.  Man håller människor i okunskap.Skäms på dem.



ISLAM KAN INTE FRÄLSA (RÄDDA) NÅGON MÄNNISKA TILL EVIGT LIV, nej. Det är en stor lögn.


Jag hoppas du reagerar på denna artikel, på något vis, med att vilja gå vidare och få reda på mer.

Välkommen tillbaka till del 2.  /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar