fredag 4 december 2015

Det tysta kriget! Omdesign av mänskligheten! Video.

Välkommen /Welcome

Terrorattacker och biologiska stridsmedel,elektromagnetisk Radiation on our brains/hjärnor, CNN Network har sin propaganda, Mänskligheten består av för många människor, den är för stor och för långsam och har sjunkit i värde!



 Hur kan man säga så?? Men så är det för dem som ”bestämmer”.Denna information kommer från NASA:s hemsida. USA:s flygvapen är inblandat naturligtvis. CIA; FBI och många många fler är inblandade.
Kvinnan på videon ber oss och USA:s invånare och andra att läsa alla dokument som finns tillgängliga om detta. Attacker på konstitutionen sker för man är i händerna på banker och företag. De är Eliten.

Vad kan man göra åt allt detta? Man kan göra människor medvetna om vad som sker! Genast, omgående. Människor måste få veta vad de är utsatta för.

Bilderberggruppen har också sin skuld i detta, de tillhör den s k Eliten. Det finns ett 40 sidor långt dokument om det. Dokumentet handlar om att förstöra för mänskligheten, att det inte ska finnas så många människor. Dokumentet får inte visas för människorna för det är en deklaration om KRIG. Det kallas det TYSTA KRIGET. (12.50 in i videon) Man talar alltså inte om dessa konspirationer EMOT mänskligheten! Detta dokument är alltså en KRIGSPLAN emot Människorna på jorden. Kvinnan på videon ber människor läsa dokumentet och se på länkarna under videon.

Hur skyddar sig eliten mot sina egna vapen? Bra fråga!
De har metoder att skydda sig som vi inte ens kommer i närheten utav. De får t ex inte cancer, de är skyddade.
De kommer att använda chip emot oss, och de använder sig redan av transhumanism! Detta är vad som sker globalt, de gillar chemtrails, de är intresserade utav nanofiber (morgelleons), som kan komma ut ur huden på oss människor, som trådar som finns i kroppen.
Allt detta som säges i videon kan du kolla upp, se och sök på NWO, New World Order.
Det finns inte längre en debatt om smartmeters. Läkare eller vetenskapare säger inte längre att smartmeters är farliga, de tillhör nu dem som håller tyst om riskerna. Målet är att göra människor sjuka! Och där är vi nu….det är förslavande,det handlar om att decimera mänskligheten, och det handlar om kontroll, masskontroll av människor

Svensk text:

http://gospel.jesuslever.eu/video-nwo-det-tysta-kriget-omdesign-av-manskligheten-eliten-styr/
*
*



Trots världens tillstånd:   HA EN SKÖN HELG!




Vintern 2014 Västerås:













Hälsn Maria   Välkommen tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar