Follow by Email

måndag 13 juni 2016

Tänk om alla smartphones släcks ned? Alla appar borta. Sommarmoln. / Smartphones and people. Thoughts. Summeclouds


Tänk vad många mobiltelefoner det finns, och de har 'appar'och alla möjliga finesser! Smartphones kallas ju de! De är så smarta så de övergår en vanlig människas förstånd?Vad händer om  telenätet slås ut? Om det blir panik över att man inte kommer in på alla de populära sidor som man är med på? Vad händer om telefonen plötsligt dör? Och allt raderas bort?  Oj, det blir en och annan som blir hysterisk.

Men det är ju inte det farligaste som kan ske utan att man kan stå utan hjälp i en situation där man behöver hjälp med ambulans eller liknande.

Vad händer om allt plötsligt dör en dag?  Vadå dö? Jo jag menar  allt det elektriska, alla prylar som man använder utan att ens tänka på att man använder dem? Datorer....som står stilla.........? OJ!

Det kommer dagar då det finns människor som får uppleva det och lite till, och då kan man definitivt hålla sig för skratt, för tiderna är redan nu ansträngda och värre kommer det att bli.

Idag har vi inga skyddsmekanismer, där vi vet hur vi ska göra i nödsituationer, vi är inte utbildade på att leva i naturen, människor i gemen vet inte hur de skall klara av olika nödsituationer.....vet jag det? Nej men man får ta och ta reda på saker och ting.
Det var vad jag ville berätta här....

Himmel och moln


Välkommen tillbaka hit!  /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar