Follow by Email

tisdag 12 april 2016

Fotobloggen: Barnen är önskade och älskade, inte alla vet om det.Tanke om att vara älskad av Gud. /Loved by God
Övertygelse eller tvekan? Han ser oss ALLA.

Jag är mer än övertygad om att Gud finns, och så tycker jag att fler människor skulle vara, alltså:övertygade. Följ min tanke: För ett tag sedan kunde man läsa om vad Linda Skugge,Pr-konsult m m, säger i Expressen om ungdomar och Gud:”-Det finns så många framförallt unga människor som är så blyga och osäkra. Om jag var Gud skulle jag vilja göra så att de kände sig sedda och att de duger som de är”.   
Då säger jag: ( Han ser dem, han har skapat dem) /M.

-Det är en fin tanke. Och utvecklar man den tanken så kan man tänka som så: Är Linda Skugge kristen, så att hon kan förstå hur Gud tänker och tycker och vad han gör och inte gör? och vad han ser och vad  han inte ser? Troligtvis vet hon inte det en kristen vet.

Detta är bara en av alla kommentarer om vad och VEM Gud skulle kunna vara och VAD han kan göra.

Den som verkligen har en tro den VET att Gud  SER ALLA människor, stora och små, och VILL att ALLA skall vara NÄRA honom, i en RELATION.

Men han tvingar sig INTE på någon människa, men den som säger ett JA! till Kristus, den blir befriad och kommer in i Guds stora familj där alla är hans Barn, stora som små.

Alla barn och ungdomar borde få berättat för sig om Gud och att han vill vara deras Far och älska dem så som bara han kan, han är kärleken. Det är en vuxens ansvar att tala om Gud och vem han är. Men, inte många gör det!

Var står Linda Skugge? Är hon en av alla dem som traskar fram i livet och självförverkligar sig och inte vet vem Gud är? Jag hoppas hon får möta Gud, och är hon inte frälst så var detta ett exempel på hur lite man känner Gud, det ville jag exemplifiera……

Johannes 14:6 säger:  ”Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig.”


foton från dagens promenad


Våren är kommen- äntligen!  

Välkommen hit till sidan igen/ Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar