Follow by Email

onsdag 16 mars 2016

Fotobloggen: TRYGGHET. Löften finns om trygghet,att leva i den...Att vända om / Promises of safety


Välkommen/Welcome


Trygghet är ett vackert ord, men få får känna vad den innebär. Många människor söker den och finner den kanske aldrig. Jag vill berätta för dig:
Löften finns om trygghet:

Det är i  ett av Guds största löften, att vi ska få känna trygghet. 
Han ger inte bara löften om trygghet utan också om frihet. Kanske människor ränner runt överallt och söker efter trygghet och frihet. 
Gud har lovat att den finns, att vi får LEVA i den, leva i säkerhet. 
Kommer du ihåg berättelsen /Har du läst/ om de unga männen som gick in i ugnen utan att bli svedda av elden, utan att dö? Berättelsen finns i bibeln: Daniel 3:1-30
De var alltså med om prövningar som skulle kunnat döda dem, MEN, GUD var ju med där, själve Jesus var med där inne, det var tre män som gick in i ugnen men fyra stycken blev sedda av vakterna som vaktade ugnen. Det blev startskottet till att en kung vände om till tro.
Ibland kan man kanske tro att inte Gud bryr sig om oss då bönesvaren dröjer…är Gud döv? Nej det är han inte. Vad säger Guds ord? …att han är ..en hjälp i nöden, väl beprövad. /Ps 46:1 /  Han är en Gud som är nära varje stund, var vi än befinner oss. Om vi VET att Guds löften är säkra, kan vi tryggt LITA på dem, och vi blir trygga.

Vi kan ropa: *Jag Vet på VEM jag tror och jag är förvissad om…* Glädjen i Herren är vår starkhet! LITA på Gud! /Maria


16/3 2016


16/3 2016Vår 2015


Vår 2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar