Follow by Email

torsdag 3 mars 2016

Fotoblogg: Många ropar men får inga svar till sin hjälp. På höjden och i dalen, vad händer där? / He knows what YOU need in the right time


Välkommen/Welcome


Många ropar men få får några svar, de måste klara sig själva i sina olika svårigheter, och en del klarar inte av det.
Jag vill visa dig i texten hur man istället kan få all den hjälp man behöver VARJE DAG i det man står i som kan vara svårt. Jag skriver detta för att jag vet hur människor pinas av olika saker och hur jag själv fått  hjälp. Hjälp..av vem då? Jo av den som frälste mig: Jesus
Vi vistas på höjder och vi vistas i dalar, och var vi än är så är Gud med. I varje andetag är han med och vi får vara tacksamma att vi får leva, andas för hans rike!

Kunskapen om att Jesus led och blev frestad är en hjälp i vårt eget lidande, hur det än ser ut. Gå till Jesus så snart du möter frestelser och lidande av något slag. Han har lovat att hjälpa!

Han vet vad du behöver och vill möta dig och komma med hjälp, Hebr 4:14-16.

Hebr 4:14 Då vi nu har en stor överstepräst, Jesus, Guds Son, som har stigit upp genom himlarna, så låt oss hålla fast vid vår bekännelse. 15 Ty vi har inte en överstepräst som ej kan ha medlidande med våra svagheter, utan en som blev frestad i allt liksom vi, men utan synd. 16 Låt oss därför frimodigt gå fram till nådens tron för att få barmhärtighet och finna nåd till hjälp i rätt tid.


Bara den som tror kan komma in i hans vila.

/Maria

Välkommen tillbaka hit!   /MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar