Follow by Email

lördag 13 februari 2016

Fotobloggen: Att söka och finna! VAD man gör då man inte vet VAD man ska göra! Det finns EN att fråga. /What to do?? Solve problemsVälkommen /Welcome

Vad gör man då man inte vet vad man ska göra. Man KAN hitta svar på allt om man letar på rätt ställe, jo men visst, så är det ju. Jag vill förklara detta för just dig som läser här med att berätta och skriva följande:
I Bibeln står det om allt man behöver veta, där kan man hitta svar på allt man undrar över. Där, i Guds Ord hittar man Guds ledning i livet. 
Vad det än gäller så är Gud med i sitt ord. Det är inte märkligt att allt går igen i tiden. 

Allt som hände förut, det händer igen. Trygghet, bekymmer, glädje, oro, sjukdom,  vanmakt, allt har skett förut, precis som idag…. 
se bibelverserna. 

Gud är stor och mäktig, han hjälper den som vill och som tror på honom!
”Vad trygghet det skänker att lita på Gud, Att tro på hans ord och att lyda hans bud. Det giver mig kraft, och det skänker mig mod. Han tar mitt bekymmer, min Frälsare god.” /G S


Ps 55:3
Hör på mig och svara mig! I mitt bekymmer är jag utan ro och måste klaga,
Ps 90:10
Vårt liv varar sjuttio år eller åttio, om krafterna räcker. När det är som bäst är det möda och bekymmer. Snart är det förbi, vi flyger bort.
Ps 94:19
När jag hade mycket bekymmer i mitt hjärta, då gladde din tröst min själ.
Ps 102:1
Bön av en betryckt som i vanmakt utgjuter sitt bekymmer inför HERREN.
Ps 142:3
Jag utgjuter mitt bekymmer inför honom och talar med honom om min nöd.
Ords 12:25
Bekymmer tynger en mans hjärta, ett vänligt ord ger det glädje.
Mark 13:11
När man för bort er och utlämnar er, så gör er inte bekymmer för vad ni skall säga. Vad som ges er i den stunden skall ni tala. Det är inte ni som då talar, utan den helige Ande.
Luk 8:14
Det som föll bland tistlar är de som har hört ordet men som mer och mer kvävs av bekymmer, rikedom och njutningslystnad och aldrig bär mogen frukt.
Luk 10:41
Herren svarade henne: ”Marta, Marta, du gör dig bekymmer och oroar dig för så mycket.
Luk 12:11
När man ställer er till svars i synagogor och inför makthavare och myndigheter, så gör er inga bekymmer för hur ni skall försvara er eller vad ni skall säga.
1 Petr 5:7
Och kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er.
Jag kastar/överlämnar ALLA bekymmer till Herren-  för BARA HAN kan lösa dem! Så är det.Kärleken till Gud skulle alla ha, då skulle det vara lugnt och skönt och trevligt och bra och inga mord och inga knivar som gör ont och dödar.Hälsn Maria  / Välkommen tillbaka hit!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar