Follow by Email

torsdag 7 januari 2016

Fotoblogg: Fallen angels. De fallna änglarna, har du hört talas om dem? Nedkastade till jorden, ondska. Videos, och bibeln berättar om detta. Något att tänka till om


Välkommen /Welcome

Änglar. Angels. De fallna änglarna, vilka är de tror du? Svar får du här nedan:Mikael och draken

AS IN THE DAYS OF NOAH: End Time Prophecy, Fallen Angels & Coming Deceptions

Joh Uppenbarelsebok 12:7 En strid uppstod i himlen: Mikael och hans änglar gav sig i strid med draken. Och draken och hans änglar stred, 8 men han var inte stark nog, och det fanns inte längre någon plats för dem i himlen. 9 Och den store draken, den gamle ormen, som kallas Djävul och Satan, han som bedrar hela världen, kastades ner på jorden och hans änglar kastades ner med honom. 

Joh Upp 12:12 Jubla därför, ni himlar
och ni som bor i dem! Men ve dig, du jord och du hav,
ty djävulen har kommit ner till er i stor vrede, eftersom han vet
att hans tid är kort." 13 13 
När draken såg att han hade blivit nerkastad på jorden,

Detta är alltså satan, djävulen, och den som tror att ingen djävul finns så kan den fundera på hur det kommer sig att SÅ MYCKET ONDSKA FINNS PÅ JORDEN! 

Det kommer alltså svåra tider innan Jesus kommer tillbaka, och det du ser i videon kunde man inte ens tänka sig innan man förstod vad bibeln berättar. Men såhär kommer det att bli och du ser nog hur krigen och våldet i dag breder ut sig i något man kalla NWO= KAOS för att få fram en världshärskare.
Jag kan trösta dig med att Jesus kommer tillbaka i de sista tiderna som är nu och det är att välja det goda framför det onda.

David Wilkerson's Last Message To USA & The World On The End Times. God's Warnings Before Judgment


Det kommer mer info här om detta som tycks vara helgalet, men sådan är verkligheten vi lever i: Ondska, och den som är troende vet vad som väntar.

Välkommen tillbaka hit!  /Hälsn MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar