Follow by Email

torsdag 3 december 2015

Fotobloggen: Arvsmassa och genteknik.Knivar skär. /Vårtecken? /Foto MariaVälkommen/Welcome


Arvsmassa och genteknik: Ändra i arvsmassan med specialknivar; att vara odödlig??:

Ulvar i fårakläder vill få massorna att tro på evolutionen och NWO är den nya tiden som kommer med stormsteg


BILD: GOOGLE


Maria: Vi lever verkligen i de sista tiderna, och det ser man på allt som sker idag och som upprepas från det som hänt innan. Ser man det? I förra veckan hörde jag ett radioprogram på P1 som handlade om arvsmassa och genteknik/ och Nanoteknologi. Man berättade att man nu funnit ett svar på  hur att ÄNDRA i arvsmassan. Det har uppfunnits nya slags ”knivar” som kan skära i generna!!! och ändra på dem!!! Man är hjärntvättade om man tror på att man kan få evigt liv genom transhumanism.Skulle inte de arvsanlagen och DNA m m duga som GUD HAR SKAPAT????? Tydligen inte!  Denna videon här nedan berättar om dessa saker och om hur man nu försöker att finna hur man ska göra människan ODÖDLIG!! Men det går ju inte på MÄNSKLIG VÄG—  BARA JESUS kan genom frälsningen ge människan EVIGT LIV. Kom ihåg det om du läser här och gillar Transhumanismen som är livsfarlig och inget annat.

LÄS MER HÄR:

http://gospel.jesuslever.eu/att-vara-ododlig-2045-vilken-logn-evolution-och-transhumanism-och-genteknik-och-andring-av-arvsmassa-m-m-bara-genom-jesus-far-man-evigt-liv-men-det-berattar-man-inte/


Igår hörde jag att man skall börja att KLONA människor, de har allt färdigt och det de tyckte var lite besvärligt med det hela var att det ETISKA kunde ställa till problem! (Radio P1) Det tror sjutton det! VILL DU BLI KLONAD? Kommentarer?
*


Vårtecken:

Gullvivor, vitsippor och maskrosor står nu i full blom på en del platser. Vår länstidning VLT skriver om att man i helgen hittade 142! olika blommande arter. Dessa blommor brukar ju vara vårtecken och inte blomma på 'vintern'.
J Bordemann/TT nyheter
*

Man säger säkerligen att det är 'den globala uppvärmningen som är orsaken. SÅ tycker inte jag, det kan du läsa här:

http://gospel.jesuslever.eu/?s=global+uppv%C3%A4rmning

*
Tussilago


Vitsippan


Dag i april

1 april 20152 december 20152 december 2015


Hoppas du fått behållning av dagens text och länkar!   Kommentera gärna nedan
Hälsn Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar