Follow by Email

fredag 13 november 2015

Magar knorrar och den andliga hungern är större i en svältande värld. Var sjätte människa svälter/ Foto Maria

Välkommen /Welcome


Det kommer tider av chip och falska herrar // Svältande värld 

Det är faktiskt dags att ta sitt förnuft till fånga och inse att vi lever i tider som är farliga, vi måste fatta varför–
Det kommer kanske tider då någon vill se oss kräla i smutsen med avtryckaren mot våra skallar. Det kommer tider, då vi vägrat att upphöja en falsk herre,även kallad Antikristrist.
Man säger att man skall få inplanterat chip för att få köpa och sälja, tala om kaos.…Svåra val? Vad sker då, det vet den som är troende på Jesus.

De tiderna väntar....Detta står det om i bibeln, den bok människor i allmänhet föraktar.

Vårtider


Lövhög i november
Röda höstbär


 Det kommer tider då vi ser hur världen är ännu mer sargad och slagen och svälten utom alla gränser. En miljard svälter redan nu, det pekar på: var sjätte människa. 

Det är inte bara magar som knorrar utan den andliga maten vill nog människor ha, med de letar på fel ställen. Bara Jesus kan frälsa. Det finns också en miljard som är för feta, tala om olika samhällsstrukturer.. 
Det står i Bibeln om hungersnöden, den stora, i Matteus 24:7, och det står om att Jesus skall komma tillbaka och hämta oss troende hem.


Jag upphöjer Jesus Kristus och vet att det är han som är min HERRE. Det kommer tider då människor fattar att det den troende sade var sant…hoppas de inser det i tid./ Copyright  Maria

Västmanland/Västerås

Längtar till vårenVälkommen tillbaka hit!   Hälsn Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar